Büyü ve Cin | Salih Memişoğlu

Tarih: 28.03.2020 14:55
Büyü ve Cin | Salih Memişoğlu
Büyü ve Cin | Salih Memişoğlu

Büyü ve Cin

Sevgili okuyucularımız geçtiğimiz sayılarımızda bazen sizlere üç harflilerden (cinlerden ) , enerjilerden biraz da büyülerden bahsetmiştik. Bir  çok okuyucumuz bu yazılarımızı takip etmiş ve bizleri telefonla arayarak bazı sorular sordular. Yazılarımızdan dolayı çok bilgi sahibi olduklarını anladık ama bazen de bir o kadar gülünç duruma düşecek sorular sordular ki pes dedirtecek cinstendi. Mesela bir kişi bizi arayarak ; hocam, üç harflilerden neden insanlar korkarlar. Hatta üç harfli kelimesini sorarken ben ona neden cin demiyorsunuz da üç harfli diyorsunuz dediğimde söylediği şuydu; eğer üç harfli dersek o zaman hemen gelirler ve bizim içimize girerler bizi evimizden eşimizden ayırırlar. Şaşırdım ben de ona Müslümanlar asla bu tür şeylerden korkmaz onlardan da insanlara böyle zarar gelmez ve hep söylediğim gibi insanlar ‘muavvizeteyni‘ okur, ‘ayetel kürsi‘yi okur işine bakar. Allah Teala da insanları bütün varlıklardan daha üstün yaratmıştır dedim.

 

Maalesef bazı öcü kelimeler kullanılarak insanlar korkar hale gelmiş. Cinlerden veya enerjilerden bahsettik ama biraz daha ben milletimizi bu konuda bilgilendirmek istedim.
Cinler, mesela aslına bakacak olursak bir maddedir ve o madde de enerjidir. Bir tek farkı değişkenliğidir. Bazen, zamanları ve o anları geldikçe enerji maddeye, madde de enerjiye dönüşebilir. Ama madde ışık hızıyla algılanabilir ve devamında o madde de enerjiye döner. Bir de tersini düşünelim eğer enerji değişir ve yoğunlaşırsa ona madde adı verilir. Biz eğer bir parça kömürü yakarsak ondan ışık ve ısı enerjisi ortaya çıkar ve kül olur.
Cinler de bazı belli dualarla kendi hızlı oluşumlarıyla akıllı ışınların hızlarıyla bir kılık halinde veya bir şekil halinde görülürler. Mesela ‘kuantum‘ kesik kesik yayılan bir enerjidir. Ben size daha anlayacağınız bir dille anlatayım. Çok hızlı ve bazı yaratılışına uygun haller ve belli ölçülerde değişen hareketlilik onların yapılarındandır.
Bunların bir kısmı Zerdaş yani çok hızlı hareket eder, bir kısmı Mekalena adı verilen biraz daha yavaş cinlere verilen enerjilerdir. Hatta ve hatta bazı iki kişi arasında ‘’ telepati ‘’ adı verilen mikro dalgalarda da bu tür enerjiler kullanılmaktadır. Mısır sertaplarında yaşayan veya Hindistan’ın bazı majralarında bulunan bir takım enerjiler bunların bir kısmıdır. Ve Kur’an-ı kerimde bulunan cin ayetleri de bunların varlığının delilleridir. Son dönemlerde de bazı alışık olmadığımız olaylar bu enerjilerin bir tayfasıyla, başka birkaç tayfanın bir araya gelmesiyle olabiliyor. Bunlardan bazıları gece bazıları da gündüz faaliyet göstermektedir. Mesela geçen hafta TV programlarının da vermiş olduğu bir olayla karşı karşıya geldik . Bundan size bahsetmek isteriz. Peygamberler diyarımız olan Urfa’da bir evde kimsenin müdahalesi olmadan yangınlar oluşmaktaydı. Biz araştırmacı arkadaşlarımla bir ekip oluşturarak TV programcıları ile malum olan eve ulaştık ve inceleme yaptığımızda, alışık olduğumuz fakat başkalarının bu işte yabancı veya alışık olmadığı bir olayla karşılaştık. Bize ev sahibinin anlatmasına göre hanelerinde bir ay içinde 30 sefer yangın çıktığını öğrendik ve burada yangın çıktığında aynı anda Hatay’da bulunan kardeşlerinin evinde de yangın çıktığını öğrendik.Ve biz bu olayın nerden çıktığını araştırdığımızda, kanal 7 haber merkezinin kameramanları da oradaydı. Yapılan araştırma sonucu aynı davetiyeyi kurup yangının bazı enerji ve varlıklar tarafından olup olmadığını araştırdığımızda, onlardan olduğunu tespit ettik ve yangının aynı anda başladığını gördük. Bizim alışık olduğumuz ama başkalarının görmediği veya karşılaşmadığı bu olayın tespitini 4 ayrı tayfanın bir araya gelerek başladığını gördük ve tesbit ettik. Biz de bunun üzerine gereken araştırmaları yapıp bir daha o haneye böyle bir yangın çıkmaması için bazı mekanizmalar hazırladık ve bıraktık. Üzerinden bir hafta geçti henüz bir yangın çıkmadı. Ama bu tür olayların tamamını bunlara bağlamak mümkün değil ve okuyucularımızın da sağduyulu olup en ufak şeyleri bunlara bağlamaması gerekir. Ama bu sadece bir sefer olmayıp, bununla ilgili çok şeyler gördük ve yaşadık.
Bu olaylar belki biraz ürkütücü birazda düşündürücü olabilir, ama bilmek gerekir ki, dünya aleminde bu tür şeyler vardır nasıl ve neyle korunmamız gerektiğini sorarsanız bize Kuran-ı kerimde iletilen ayetlere sığınmak yeterlidir.
Mesela bir hanenin korunması için size bir metod verebiliriz; Bazen evlerde veya bulunduğumuz mekanlarda sebepsiz olarak sanki arkanızdan birinin geçtiğini veya ufak tefek sesler duyduğunuzda veya lambaların kendiliğinden yanıp söndüğünde veya tabak ve bardakların aniden kırıldığında veya evimizin belirli köşelerinde kına şeklinde bir boya kendi kendine oluşup kaybolduğunda vb. bazı harikulade olaylarla İlgili birinci tedbirimiz evin kapısını içerden kapatıp soldan sağa doğru ‘ayetel kürsi‘ yi okuyup bunu diğer odaların kapısına da yaptıktan sonra ufak tabağın içinde 3 – 4 defne yaprağı yakılır ve bir bardak suya 11 ‘ayetel kürs-i ‘ 11 ‘Fatiha ‘ Yusuf (a.s) duası ‘’LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN’’ Ve aynı suya Yasin Süresi bir mübin, Mülk Süresinin tamamı Cin süresinin 1-13 arası okunup bir saksıya normal çiçek toprağı doldurduktan sonra herShangi bir yeşil mevsimlik çiçek dikilir ve dikilen bu bitkinin üzerine o bardakta okunan su dökülür. Biiznillah onun sonucu alınır. Yalnız bunlara bakarak en ufak bir sesle uyanıp ‘”acaba bizimde evimizde böyle şeyler mi var?” deyip vesveseye kapılmamak gerekir. İnsanoğlunun bu tür gizemli olaylarla çok yoğun olmaması gerekir hatta ve hatta kahve fincanlarıyla Ruh çağrılması veya Ruh çağırmakla uğraşmaması vb. Allah’ın Ve Kuran-ın kabul etmediği buna benzer bağlantılar kullanılmaması, çünkü çağrılan Ruh değildir. Ruhlar belirli bir semada kabzedilmiştir. Oysa oraya gelen enerji ve halk dilinde 3 harfli veya cinlerdir. Bunlar davete geldiği gibi gittiğini zannedersiniz oysa gitmezler bunlarla ilgili birçok yaptığımız araştırmada eve veya haneye zarar veriyorlar.
Bunlarla igili yaptığımız bir çok araştırmada onlardan korkulmaması gerektiğini evde gerekmedikçe bahsedilmemesi gerektiğini Allah dilemedikçe hiçbir şeyin tesir edemeyeceğini düşünerek yaradana sığınmamız gerekir. Bununla ilgili diğer yazılarda belirttiğimiz gibi insanoğlu gizemli sonu belli olmayan senaryolarla veya gerçeklerle hatta ve hatta daha da ileri giderek bu varlıkları görmeye, duymaya, konuşmaya çalışırlar. Oysa bu insan çakralarının açık olması Allah vergisi ilim ve de iyi bir üstadın yanında yetişmesi gerekir. Aksi takdirde bunlar kendilerine zarar verebilirler ve biz bunların örneklerini yüzlerce insanda gördük.
Allah’a sığınmamız gerektiğini, her şeyin ondan olup her şeyin ona döneceğini bilmemiz lazım araştırmalarımız anında yine yaşanan bir olayı size anlatmak istiyorum. Yalnız bu tür olayları dinleyip herşeyi onlara bağlamamak gerekir. Örneğin dişiniz ağrıdığında ve vücudumuzun her hangi bir rahatsızlğı olduğunda önce doktora gitmemiz gerektiğini ve Lokman suresinin var olduğunu biliriz. Onlara müracaat etmemiz gerektiğini unutmamamız lazım. Bir gün bir evde bir kişinin bayıldığını ve bayıldığı anda bir başka şehirde kişinin bayıldığını söylediler ve bayılan kardeşine aynı kardeşinin de kesik izleri olduğunu söylediler. Bu kişilerin doktora gittiğini öğrendik ve bayıldığı anda yapılan bir metodla o kişinin transa girdiğini ve aynı anda karşı taraftaki kişinin de transa girdiğini öğrendik. Ve transa giren kişiye cebimizde kaç para olduğunu ve arabamızın ruhsatının kime ait olduğunu sorduk ve trans halindeyken cebimizdeki paradan ruhsattaki isimlere kadar bildi.
Bunlar ülkemizde ve dünyada harikulade veya gizemli diyebileceğimiz olaylardır. Ama her ne olursa olsun bu gibi olayları düşünüp araştırılması gerektiğini bilmek lazım bazen olur ya böyle bir şeyler gerektiğini bilmek lazım.
Bazen Olur ya böyle şeyler ile karşılaşırsak yapacağımız ve onlardan korunacağımız şey yine kuran-ı kerim‘in ayetleridir. İnsanlarda bazı belirtiler olabilir. Sebepsiz duyulan sesler, uyku bozuklukları, korkular veya yakın olan kişilerin görüntüleri, yanmalar ve dolaşan ağrılar, aynaya bakamama sebepsiz garip hareketler ve kasılmalar esnasında bağırmalar, saldırmalar kendi boğazını sıkmalar. Bunlardan bir kısmı bu varlıklarla ilgisi olabileceği gibi ama asla tamamını onlara bağlamamak lazım geldiğini unutmamak gerekir. Bu tür şeylerle ilgili olarak rahatsızlığı olanlar önce bir Psikiyatri veya nörolog ile görüşmesi gerektiğini unutmamak gerekir. Bunların dışında ‘Rahman‘ suresi 1-3, ‘Hucurat‘ suresi 1-7, ‘Meryem‘ suresi 4-7, ‘Hud’ 1-5, “Mearic” 1-7 arası suya okunup varsa biraz zemzem katılıp üç gün bu sudan sabah aç karna içilirse biiznillah şifa olur. Tekrar başka bir metod sol tarafımızda bir ‘ayetel kürsi ‘ sağ tarafımıza bir ‘ayetel kürsi‘ ön ve arkamıza ve ayaklarımıza da bir ‘ayetel kürsi‘ başımıza ayaklarımıza bir ‘ayetel kürsi‘ yedinciyi de okuyup sonunda olan ‘’hıfsıhüma ve hüvel aliyyüm azim‘’ içimize çekerek okursak ve 3 felak ve nas peşine okursak o gün bütün kötülüklerden korunmuş oluruz .
Büyü ve Cin

 

Büyü ve Cin Arifan dergisi Ocak 2011 Sayısından alıntıdır.

Yükleniyor...